Auto

Për enterierin e një Bentley, nevojiten rreth 3 km lëkurë

Për enterierin e një Bentley, nevojiten rreth 3 km lëkurë
Foto: Carscoops
 

Bentley Flying Spur është një nga modelet më të mira të prodhuara së fundmi dhe ndoshta ka enterierin më të komplikuar ndonjëherë.

Secili Flying Spur që e lëshon fabrikën e Bentleyt duhet të ketë së paku 350 copë lëkurë unike të cilat së bashku shfaqin ambientin më të bukur që modelet luksoze mund ta ofrojnë, transmeton Koha.net. E tërë kjo lëkurë ka gjatësi prej rreth 3 kilometra.