Auto

BMW Seria 7 elektrike me së paku 650 kuajfuqi

BMW Seria 7 elektrike me së paku 650 kuajfuqi

Kanë nisur të rrjedhin detajet e para për Serinë 7 të BMW-së në versionin elektrik. Sipas “BMWBlog”, i quajturi “Mi7” do të jetë piku i Serisë 7 dhe do të ketë dy motorë të fuqishëm elektrikë.

Sipas raportimit, kombinimi i dy motorëve çon në fuqinë e 650 kuajfuqive, apo rreth 50 kuajfuqi më shumë se modeli M760i.