Auto

Zbulohet Toyota Yaris Cross i ri

Toyota ka zbuluar një SUV të ri të vogël me të cilin rivalizon Nissan Juke, Renault Capture, Peugeot 2008 dhe Skoda Kamiqin.

Ky SUV do të prodhohet në fabrikën e Toyotas në qytetin Valenciennes të Francës, dhe në kuantitet të lartë, rreth 150 mijë kopje në vite, sipas planeve të Toyotas, transmeton KOHA.