Auto

”Volkswagen” rifillon prodhimin në Argjentinë

”Volkswagen” rifillon prodhimin në Argjentinë

”Volkswagen” po rifillon prodhimin në vendin e tij të dytë në Argjentinë, deklaroi kompania e njohur gjermane e prodhimit të makinave.

”Punëtorët duhet të mbajnë maska ​​dhe të mbajnë një distancë prej 1,5 metrash nga njëri-tjetri”, theksoi kompania.