Auto

Lind ”Torq”, makina revolucionare e garave

Lind ”Torq”, makina revolucionare e garave

Një makinë gare revolucionare, e gjitha në fibra karboni, e mundësuar nga një motor V6, e aftë të nxjerrë 580 kuaj fuqi dhe të përdorë tre lloje të ndryshme të karburantit: hidrogjen, E85 dhe distilat kërpi.

Ajo lindi nga e kaluara e automobilave e Thomas Bleiner dhe nga përvoja e Davide Pizzorno, themeluesit dhe drejtorit të dizajnit të ”Ed Excellence Design”.