Auto

Keselowski fiton garën më të gjatë të NASCAR-it

Foto: Reuters
 

Brad Keselowski ka fituar garën Coca Cola 600 në NASCAR, garë që ka filluar të dielën dhe ka mbaruar në orët e hershme të së hënës. 
Gara 965 kilometërshe në fundjavën e Ditës së Kujtimeve në SHBA jo vetëm që ka qenë më e gjata në kalendarin e NASCAR-it, por të dielën shkoi edhe më gjatë pas aksidentit të William Byronit pesë rrathë pa mbaruar. 

Duke vendosur të mos futet në “pit” dhe të qëndrojë në rreshtin e parë, Keselowski, ka shpërthyer pas rifillimit të garës dhe arriti të përballoj ofensivën e kampionit të shtatëfishtë të NASCAR Cup, Jimmie Johnson. Për Keselowskin ishte fitorja e 31-të në karrierë.