Auto

BMW do të mbyllë 5 mijë vende pune për të përballuar krizën e shkaktuar nga koronavirusi

BMW do të mbyllë 5 mijë vende pune për të përballuar krizën e shkaktuar nga koronavirusi

BMW gjatë javës së kaluar ka lansuar 3 super vetura, modelin Seria 5, Seria 6 si dhe X2, që të gjithë me fuqi elektrike.

Megjithatë, ky nuk është lajmi i vetëm nga kompania gjermane. Për shkak të efektit të madh negativ që ka shkaktuar pandemia koronavirus në ekonomi, BMW është duke planifikuar të mbyll 5 mijë vende pune, për ta përballuar krizën ekonomike, transmeton KOHA.