Auto

Mercedes-AMG G63 në edicion të ri, frymëzuar nga jahtet luksoze

Mercedes-AMG G63 në edicion të ri, frymëzuar nga jahtet luksoze

Kompania e njohur për modifikim të automjeteve, Carlex Design, para dy vjetësh pati prezantuar paketën speciale “Yachting” për X-Classën e Mercedesit, ndërsa tani ka sjell paketë të ngjashme edhe për versionin legjendar, G-Class.

Kjo kompani polake, për eksterierin e këtij Mercedes-AMG G63 të modifikuar (frymëzuar nga jahtet luksoze) ka zgjedhur dy ngjyra, po ashtu çatia dhe pjesa e poshtme është me ngjyrë të njëjtë, mbishkrimin “Carlex” në mbështetësit e kokës, maskën e përparme me logon “Carlex”, set të ri të rrotave 22-inçësh dhe mbështjellësin special për gomën rezervë, transmeton KOHA.