Auto

AC Cars ka ndërtuar një Cobra elektrike

AC Cars ka ndërtuar një Cobra elektrike

Vetura Cobra me edicion te limituar ka pamje të viteve të 60-ta, por një motor ultra-modern.

I ndërtuar që të duket si gjenerata e parë e veturave Cobra të vitit 1962, kjo veturë ka një motor elektrik prej 230kW dhe bateri prerj 54kWh nën atë trupin elegant dhe retro, shkruan Top Gear.