Auto

“Tesla” dhe shkenca prapa gjeneratës së re të baterive

“Tesla” dhe shkenca prapa gjeneratës së re të baterive

E ardhmja e industrisë së automobilizmit mund të përjetojë ndryshimin e madh me vetëm një fjalë. Bëhet fjalë për ndryshimin nga bateritë litium-jon, që gjenden në veturat e sotme elektrike të prodhuara nga “Tesla” dhe të tjerët, dhe bateritë me litium-hekur që pritet të vijnë së shpejti në treg.

Me “Teslan” e Elon Muskut, që po flet për zhvillimin e teknologjisë së re të baterive, “Wall Street” është duke u zier se çfarë ndryshimesh do të sjellë gjenerata e re e baterive, transmeton KOHA.