Auto

Njihuni me Audi RS6-R që ka 740 kuajfuqi

Njihuni me Audi RS6-R që ka 740 kuajfuqi
Foto: Screenshot / YouTube

Për këtë Audi RS6 Avant në foto, i cili mban emrin RS6-R, kompania e njohur ABT Sportsline ofron paketën për modifikim.

Paketa e kësaj kompanie, ndër të tjera, përfshinë mbrojtësin e ri të përparmë dhe atë të pasmë, amortizatorët e modifikuar, sistemin sportiv të shkarkimit të gazrave nga çeliku, set të rrotave 22-inçësh nga alumini, si dhe enterier të modifikuar i cili vjen me lëkurë “Alcantara” si dhe disa detaje nga fibra të karbonit.