Auto

Klasiku Ac Cobra kthehet me motor V8

 

AC Cobra u kthye në treg si veturë elektrike, por ata që mbeten nostalgjik për kohët e moçme kur kjo veturë i rrekte rrugët, lëshonte zhurmë dhe ishte një bishë elegante , tani mund të gëzohen gjithashtu.

Por, vetura do të prodhohet edhe si opsion me motor V8, dhe do të quhet Superblower MkIV, dhe është rikrijim i Cobrave të prodhuara në fund të viteve të 90-ta e jo të atyre nga të 60-tat, shkruan Top Gear.