Auto

Polestar 2, vetura elektrike që rivalizon ato të Teslas

Polestar 2, vetura elektrike që rivalizon ato të Teslas

Polestar 2 është vetura e re elektrike në treg nga një kompani e re, për të cilën kemi dëgjuar shumë pak deri tash. Polestar dikur i bënte veturat garuese të Volvo-s, por tani është pavarësuar për ndërtimin e veturave elektrike dhe bashkëpunon edhe me Volvo dhe me kompanisë kineze Geely.

Veturat prodhohen në Kinë dhe shiten në tërë botën.