Auto

Printimi 3D afër të matet me prodhuesit e veturave

Printimi 3D afër të matet me prodhuesit e veturave

Klubi belg i garave të automobilizmit, Heli, kishte një problem në motor. Specifikisht, nën kushtet e garës, mbajtësi i katër cilindrave turbo-dizel në Serinë 1 të “BMW-së” shpërtheu, duke nxjerrë flakë përgjatë një qepjeje të salduar që mbante bashkë dy gjysmat e mbajtësit kryesor.

Ekipi u përpoq ta riqepte. Por kur vetura u kthye në shiritin e garave, gjatë mesit të garës pati humbje të fuqisë dhe u detyrua zëvendësimi i mbajtësit. Kjo s’lejoi të thyhej rekordi.