Auto

Lamborghini Urus në version kabrio

Lamborghini Urus në version kabrio

Dizajneri brazilian Kleber Silva ka shpalosur idenë e tij se si mund të duket Urusi i Lamborghinit në version kabrio.

Lamborghini Urus është njëri nga SUV-ët më të shpejtë në botë, dhe ka motor 4.0-litër Twin-Turbo V8 me kapacitet prej 641 kuajfuqi, transmeton KOHA.