Auto

Jaguar rikrijon veturat e famshme E-Type

Jaguar rikrijon veturat e famshme E-Type

Në mars të vitit të ardhshëm, Jaguar E-Type legjendar do të festojë 60 vjetorin. Për të shënuar këtë datë, Jaguari do të rikrijojë dy modelet më të vjetra dhe më të famshme E-Type që ka krijuar ndonjëherë.

Pra në total 12 sosh dhe vetëm si pjesë e koleksionit të njohur si “E-type 60 Collection”.