Auto

Audi prezanton versionin më të fuqishëm të e-Tronit dhe e-Tron Sportbackut

Audi prezanton versionin më të fuqishëm të e-Tronit dhe e-Tron Sportbackut

Prodhuesi prestigjioz gjerman i veturave, Audi, ka prezantuar versionin më të fuqishëm “S” të modelit e-Tron.

Versioni “S” do të ofrohet për disa modele nga seria e-Tron, duke përfshirë edhe atë Sportback. Risia te ky version më i fuqishëm është nën kofano, e ajo është drejtimi sinergjik me tre motorë elektrikë, dy nga të cilët janë të vendosur në boshtin e pasmë.