Auto

Spiunohet Mercedes C-Classi i ri gjatë testimit

Spiunohet Mercedes C-Classi i ri gjatë testimit

Modeli i ri i C-Classit të Mercedesit është spiunuar gjatë testimit në Gjermani.

Dy modele të tij shihen në video, ai Sedan si dhe Estate, por detajet e tyre nuk mund të vërehen shumë, pasi Mercedes i ka kamufluar shumë mirë, transmeton KOHA.