Auto

“Volkswageni”, nga balta në rrugë të pastër

“Volkswageni”, nga balta në rrugë të pastër

Pas pesë vjetësh të gjatë, “plagët” e skandalit më të madh dhe më të shtrenjtë në historinë e automobilizmit kanë nisur të “shërohen”.

Si brend, “Volkswageni” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është kthyer aty ku ka qenë para skandalit 33.3 miliardë dollarësh për emetim të gazit, që kishte shpërthyer në publik më 18 shtator 2015. Rrjeti i vet i shitjes edhe një herë është duke shitur më shumë vetura sesa që po blen.