Auto

Garë super veturash: BMW M8 GC kundrejt RS6, E63 S dhe Panameras, kush mendoni se fiton?

Garë super veturash: BMW M8 GC kundrejt RS6, E63 S dhe Panameras, kush mendoni se fiton?

Kur vije puna te prodhimi i veturave familjare me performanca të super veturave, askush nuk mund të krahasohet me prodhuesit Gjerman, të cilët të gjithë ndërtojnë vetura luksoze me performanca super sportive.

Shumica e këtyre veturave kanë pothuajse të ngjashëm motorët por se ndryshojnë në performanca, ashtu siç mund të shihet në videon e më poshtme, të realizuar nga ‘carwow’, transmeotn KOHA.