Auto

Flamur Ismajli më i shpejti në Drag Race 2

Flamur Ismajli më i shpejti në Drag Race 2

Flamur Ismajli me Audi S2 është fitues i garës së dytë Drag Race për këtë vit, e cila gjatë fundjavës u zhvillua në pistën e vjetër të aeroportit në Sllatinë.

Ismajli pati kohë të shkëlqyeshme dhe distancën prej 402 metrave e kaloi për kohën 09.709 sekonda.