Auto

Fotografohet gjatë testimeve Audi e-Tron GT i ri

Fotografohet gjatë testimeve Audi e-Tron GT i ri

Audi e-Tron GT i ri është fotografuar gjatë testimeve të fshehta në shtegun e famshëm të Nurburgringut, para lansimit zyrtar më vonë gjatë 2020-s.

e-Tron GT i ri synon të rivalizojë modelet elektrike të Teslas dhe Mercedesit, kur të hyjë në treg.