Auto

EQV, modeli i fundit elektrik i Mercedesit

 

Është EQV, modeli i fundit në familjen Mercedes EQ , plotësisht elektrik i krijuar nga kompania e Shtutgartit.

Paraqitur në ”Motor Show” në Frankfurt, modeli EQ ka një autonomi mbi 400 kilometra dhe mund të mbajë deri në tetë pasagjerë me një komoditet absolut.