Auto

Toyota është marka më e vlefshme e automobilave në botë

Toyota është marka më e vlefshme e automobilave në botë

Toyota ka fituar çmimin si marka më e vlefshme e automobilave në botë për vitin 2020.

Dhe kjo është hera e 17-të që e fiton këtë çmim.