Auto

Alfa Romeo dhe Sauber vazhdojnë bashkëpunimin

Alfa Romeo dhe Sauber vazhdojnë bashkëpunimin
Foto: Reuters

Alfa Romeo dhe Suaber do të vazhdojnë bashkëpunimin në Formula 1 edhe sezonin e ardhshëm.

Prodhuesi italian Alfa Romeo është kthyer në Formula 1 para dy vjetësh pas më shumë se tri dekadash.