Auto

Carlex Design e bën Mercedes-AMG G63-shin edhe më luksoz

Carlex Design e bën Mercedes-AMG G63-shin edhe më luksoz

Mercedes-AMG G63 në versionin e vet është goxha luksoz, por Carlex Design, kompania e njohur për modifikimin e automjeteve, është përkujdesur që pamja luksoze e kësaj “bishe” të duket nga një nivel tjetër.

Ky model i modifikuar, që tani quhet G63 Racing Green Edition, eksterierin e ka me ngjyrë të gjelbër të frymëzuar nga ngjyra “British Racing Green”, si dhe mbështjellësi i rrotës rezervë është i bërë nga fibra të karbonit.