Auto

General Motors po shpenzon më shumë në automjetet elektrike se në ato me benzinë

General Motors po shpenzon më shumë në automjetet elektrike se në ato me benzinë
Foto: Autoweek

Kompania General Motors ka njoftuar se po shton investimet në automjetet elektrike dhe se ato do të bëhen më profitabilë e më të fuqishëm sesa ato me benzinë.

“Ndryshimi i kohës është real dhe duam të bëhemi pjesë e zgjidhjes duke i dhënë secilit një automjet elektrik”, tha drejtori i GM-së, Mary Barra, raporton Autoweek.