Auto

Twingo Electric ”ilaçi” kundër konsumimit të jetës moderne

Twingo Electric ”ilaçi” kundër konsumimit të jetës moderne
 

Duke perifrazuar parullën e një pijeje të njohur dhe të hidhur, Twingo Electric i ri është ”ilaçi” i përsosur kundër konsumimit të jetës moderne.

Ky version i pashembullt me ​​bateri shton cilësitë e modelit me motor me djegie të brendshme, të tilla si manovrueshmëria e madhe dhe rrezja e zvogëluar e kthimit, por edhe hapësirën e brendshme me një gjatësi prej vetëm 3 metrash si dhe përparësitë e shumta praktike dhe dinamike lidhur me elektricitetin.