Auto

Honda Jazz një veturë “e prodhuar për pensionistët” – e bën jetën më të thjeshtë

Honda Jazz një veturë “e prodhuar për pensionistët” – e bën jetën më të thjeshtë
Foto: The Sun
 

Honda Jazz është veturë e prodhuar për pensionistët, për personat që duan veturë më të vogël, të sigurt dhe po ashtu të përballueshme, shkruan “The Sun”.

“Vetura ka ulëse komode, e sidomos në ulëset e prapme që të japin komoditetin sikur në kinema. Po ashtu është veturë shumë ekonomike”, thuhet nga “The Sun”.