Auto

Shtyhet lansimi i Ford Bronco 2021 deri verën e ardhshme

Shtyhet lansimi i Ford Bronco 2021 deri verën e ardhshme
Foto: Car and Drivers
 

Lansimi i veturave të tipit sportiv të Ford Bronco 2021 do të shtyhet për disa muaj për shkak të pandemisë COVID-19, ka konfirmuar Ford për Car and Driver.

Ato do të lëshoheshin në pranverë të 2021-s, por tani modelet me dy dhe katër dyer nuk do të arrijnë deri në fund të verës, ndërsa versioni i Sasquatch me shpejtësi manuale do të vijë edhe më vonë.