Auto

Shitet Mercedesi prestigjioz i Elvis Presleyt

 

Mercedesi që shohim në foto ka shënuar tri dekada. Kjo limuzinë prestigjioze është prodhuar në periudhën e viteve 1963 - 1981 dhe gjatë kësaj periudhe vetura të tilla janë prodhuar në vetëm 2677 njësi. Shumica e këtyre veturave janë Sedanë standard ndërsa në version kabrio janë prodhuar shumë më pak.

Ky Mercedes prestigjioz ishte pronë e këngëtarit të famshëm Elvis Presley dhe quhet Mercedes 600 Pullman, i prodhuar në vitin 1969. Po ashtu, nën kofano ka motor 6.3-litërsh M100 V8 me marshin automatik me 4 shpejtësi, si dhe ka të kaluar 96.560 kilometra.