Auto

Mini i ri vjen më 2023 me dizajn më ndryshe

Foto: AutoCar / ilustrim
 

Gjenerata e re e Minit pritet të arrijë gjatë vitit 2023, por sipas kreut të kompanisë, Bernd Körber, modeli i ri mund të vijë krejtësisht më ndryshe.

Modelet moderne të Minit sjellin atë pamje të famshme retro dhe pa marrë parasysh se cilën gjeneratë të modeleve Mini e shihni, do ta kuptoni menjëherë se për çfarë bëhet fjalë. Mini shpesh krahasohet me Porsche 911, sepse të dy janë modelet ikona të prodhuesve të vet dhe është e vështirë t’i ndryshosh shumë për arsye se klientët janë mësuar me dizajnin e tyre.