Auto

Më në fund, kamionçina Jeep Gladiator vjen në Evropë

Më në fund, kamionçina Jeep Gladiator vjen në Evropë
 

Kamionçina e re e markës Jeep më në fund do të gjendet edhe në sallonet e veturave nëpër Evropë.

Jeep Gladiator është prezantuar më 2018 dhe ishte planifikuar që në Evropë të vinte më 2020.