Auto

Një motoçikletë e BMW-së që do ta kishte zili edhe Batmani

Një motoçikletë e BMW-së që do ta kishte zili edhe Batmani
 

BMW-ja ka prezantuar një motoçikletë me një dizajn spektakolar. Motoçikleta BMW R 18 është rikrijuar nga Dirk Oehlerking dhe ngjan me një mjet që shumëkush pret ta shohë në filmat e Batmanit, e jo në rrugë.

Oehlerking ka 35 vjet që shndërron motoçikleta, me vizionin e tij të veçantë artistik.