Auto

Audi planifikon të prodhojë vetura elektrike me prodhuesin e vjetër të Kinës FAW

Audi planifikon të prodhojë vetura elektrike me prodhuesin e vjetër të Kinës FAW
 

Marka e makinave “Audi” po bashkohet me prodhuesin më të vjetër të Kinës FAW për të prodhuar automjete elektrike luksoze.

FAW është prodhuesi i tretë më i madh i makinave në Kinë dhe numëron limuzina Hongqi - ose Red Flag.