Auto

Lansohet edicioni special DS 7 Crossback Louvre

Lansohet edicioni special DS 7 Crossback Louvre
Foto: Autoexpress
 

Edicioni special DS7 Crossback Louvre është lansuar, raporton “Autoexpress”. Është një edicion special dhe i limituar i SUV-it që është dizajnuar në bashkëpunim me galerinë e famshme franceze të artit.

Është në dispozicion për porosi dhe çmimi sillet mbi 52 mijë euro. Dërgesat e para pritet të arrijnë së shpejti.