Auto

Hyundai dhe Kia ndërrojnë mendje për veturat pa shofer, nuk bashkohen me Apple

Foto: CNN
 

Hyundai dhe Kia kanë thënë se nuk janë në bisedime me Apple për të zhvilluar veturat pa shofer.

“Nuk do të bisedojmë me Apple për të zhvilluar veturat pa shofer”, ka thënë Hyundai në një komunikatë.