Auto

Apple mund të jetë “kërcënimi” më i madh i Teslas

Foto: AP
 

Apple mund të jetë konkurrenti më i rrezikshëm i madh me të cilin Tesla do përballet. Këtë e ka thënë partneri i “Loup Ventures” Gene Munster.

Munster ka thënë se është shumë e qartë që Apple ka ambicie për të bërë veturë dhe se ky qëllim nuk ishte kaq i qartë para gjashte muajve.