Auto

VW pret rritje të fuqishme të të hyrave dhe shitjeve në vitin 2021

VW pret rritje të fuqishme të të hyrave dhe shitjeve në vitin 2021
 

Gjiganti i veturave, Volkswagen, ka thënë se pret që të hyrat dhe shitjet të rikthehen fuqishëm gjatë vitit 2021, në mënyrë që të kalohet faza ndikuese e pandemisë së koronavirusit, njofton “autonews”.

Prodhuesi i veturave gjithashtu shtoi se fitimi i vet operativ ka rënë për 45 për qind ose 10.6 miliardë euro vitin e kaluar.