Auto

Land Rover V8 Defender, nga vera në shitje për 100 mijë dollarë

 

Land Rover V8 do të shtojë dy modele të reja, Defender 90 me dy dyer dhe Defender 110 me katër dyer.

Modelet do të dalin në shitje në verë të këtij viti, duke filluar me çmime që variojnë nga 98.550 dollarë për veturën me dy dyer dhe 101.750 dollarë për veturën me katër dyer. Kjo është afërsisht dyfishi i çmimeve fillestare të tyre, shkruan “caranddriver”.