Auto

Porsche 911 GT3 tërheq blerësit e veturave manuale

Porsche 911 GT3 tërheq blerësit e veturave manuale
 

Pavarësisht se adhuruesit e veturave manual janë zhgënjyer me prodhimet kohëve të fundit, vetura si Porsche 911 GT3 i ka kthyer pritjet në kokat e tyre.

Sipas BNN Bloomberg, zëdhënësi i Porsche, Luke Vandezande, ka thënë se norma e blerjes për vetura manual GT3 me 6 shpejtësi është 70% në SHBA, ndërsa 30% në nivel global. Dhe midis atyre që nuk blejnë GT3 911, shkalla është vetëm 20% në 25%.