Auto

Toyota Yaris, vetura e vitit 2021 në Evropë

Toyota Yaris, vetura e vitit 2021 në Evropë
 

Gazetarë që fushë të tyre kanë veturat dhe automobilizmin, kanë zgjedhur sot veturën e vitit 2021 për Evropë.

Fituese e këtij çmimi është vetura japoneze, Toyota Yaris.