Auto

Subaru WRX i ri deri në fund të vitit

Subaru WRX i ri deri në fund të vitit
 

Mediat japoneze raportojnë se gjenerata e re e sedanit sportiv Subaru WRX do të duhej të prezantohej deri në fund të vitit.

Vetura, sipas informatave të deritashme, do të jetë 50 mm më e gjatë, 50 mm më e gjerë dhe 25 mm më e ulët, njofton autoblog.