Auto

Reputacioni po i kushton me humbje të majme çdo vit Jaguar Land Roverit

 

Shefi ekzekutiv i Jaguar Land Rover, Thierry Bollore, ka vlerësuar se reputacioni i kompanisë po i kushton mbi 100 mijë shitje në vit, raporton Automotive News.

Bollore u ishte drejtuar investitorëve në një mbledhje gjatë javës, ku vuri ne dukje se një Jaguar Land Rover kushton shtrenjtë për t’u riparuar dhe kjo ka bërë që reputacioni i kompanisë të jetë në nivelin e ulët në sytë e blerësve.