Auto

Shefi i Toyotas paralajmëron Applen: Biznesi me vetura nuk është i lehtë

 

Shefi i Toyota Motor Corp, Akio Toyoda, ka paralajmëruar kompaninë teknologjike, Apple, e cila po planifikon të futet në industrinë e veturave, se biznesi me vetura nuk është aq i lehtë sa duket.

Toyoda ka thënë se industria e veturave mirëpret kompani të reja, por pasi të kenë një plan afatgjatë sesi të merren me klientë dhe me ndryshimet në një periudhë 40-vjeçare. “Futja e tyre në treg duhet të jetë e drejtë për konsumatorët”, shtoi ai, njofton Bloomberg.