Auto

Dalin detaje të “Hummerit” elektrik, para lansimit më 2024

Dalin detaje të “Hummerit” elektrik, para lansimit më 2024
 

“GMC” ka publikuar detaje të reja për modelin tërësisht elektrik “Hummer”. Modeli i rilindur do të dalë në shitje më 2024, vjen me teknologji elektrike dhe stilin e vjetër të rrugës.

Modeli elektrik ia jep kompanisë mundësinë e pushtimit të një tregu të ri. Ai është i bazuar në versionin e shkurtër të “Hummerit”. Kompania ka thënë se bateria e veturës është mirë e mbrojtur në strukturë.