Auto

Mineralet nga fundi i oqeanit mund të përdoren për prodhimin e baterive të veturave elektrike

Mineralet nga fundi i oqeanit mund të përdoren për prodhimin e baterive të veturave elektrike
 

Derisa bota është duke shkuar drejt largimit të veturave të cilat lëvizin me benzinë e naftë dhe zëvendësimit të tyre me vetura elektrike, pyetja që shtrohet më së shpeshti është se si do të sigurohen metalet që nevojiten për bateritë në veturat elektrike.

Një prej mundësive është që të eksplorohen metalet në fund të oqeanit, shkruan BBC.