Auto

Volkswageni paralajmëron dy modele të reja elektrike

Volkswageni paralajmëron dy modele të reja elektrike
 

Në panairin e veturave në Shanghai, që është mbajtur në prill 2019, Volkswageni pati prezantuar një tjetër anëtar të familjes elektrike I.D., konceptin I.D. Roomzz.

Tani njoftohet se ky koncept do të bëhet në version serik dhe do të mbajë emrin ID.6, si dhe se fillimisht do të shitet vetëm në tregun kinez.