Auto

Apple konkretizon planet për veturën elektrike, bashkëpunon me kompani të njohura

Foto: Reuters
 

Apple raportohet se ka zgjeruar listën e bashkëpunimit me partnerë të tjerë për të prodhuar veturën e parë të brendit të saj.

Siç shkruan “Korea Times”, gjiganti amerikan do të bashkëpunojë me gjigantin teknologjik nga Koreja e Jugut, “LG”, dhe prodhuesin kanadez të pjesëve të veturave, “Magna”.