Auto

VW synon tregun e Kinës me modelin ID6 EV

VW synon tregun e Kinës me modelin ID6 EV
 

Marka Volkswagen po synon blerësit e familjes në Kinë me ID6, modeli i saj më i madh me bateri deri më tani.

Crossover me tre rreshta, me shtatë ulëse është përshtatur posaçërisht për nevojat dhe dëshirat e klientëve kinezë "për sa i përket hapësirës, funksionalitetit, dizajnit dhe, në veçanti, përvojës së përdoruesit", tha VW në një deklaratë të Shtunën përpara publikut të modelit. debutimin në shfaqjen e automjeteve të Shangait.